KOCAELİ / DARICA - Şehit Yakup Gitmez Ortaokulu

Ekm

Okulumuz öğrencileri bugün İzmit Kitap Fuarı gezisine katılarak binlerce kitapla buluşma fırsatı yakaladı.

5. ve 6. sınıfların derste yaptıkları projeleri sergilediler.

May

11.Kocaeli Kitap Fuarı´nı öğrencilerimizle ziyaret ettik.

May

Okulumuz öğrencilerinin,danışman öğretmenlerinin ve proje yürütücüsü Begüm BOZKURT’un büyük bir emek ve özveriyle hazırladığı projelerin sergilendiği TÜBİTAK 4006 BİLİM FUARI´nın açılışı Darıca İlçe Millî Eğitim Müdürü Sayın İsmail OĞUZ , İlçe Millî Eğitim Şube Müdürleri ve okul müdürlerinin katılımıyla açıldı.

May

İl milli eğitim müdürü ve Kocaeli´nin bütün ilçe milli eğitim müdürlerinin katılımıyla gerçekleşen hamilik beratı takdim töreninde Barış Ortaokulu ve Bahçeşehir Koleji hamilik beratını ilçe milli eğitim müdürü Sayın İsmail Oğuz´dan aldılar. Her ilçeden bir özel okul ve devlet okulu hamilik beratı kapsamında ortak projelerini tanıttılar.

Nis

Barış Ortaokulu öğretmenleri ve öğrencilerinin özenle hazırlamış olduğu "Sanat Şöleni" izleyicilerine keyifli anlar yaşattı.

Mrt

İstiklâl Marşı´nın kabulünün yıl dönümü okulumuzdaki törenle coşkuyla kutlandı. Bağımsızlığımızın timsâli İstiklâl Marşı´mızın şairi, milletimizin gür sesi Mehmet Âkif Ersoy anıldı. Tören kapsamında düzenlenen İstiklâl Marşı´nı güzel okuma, şiir ve kompozisyon yarışmalarında dereceye giren öğrencilere ödülleri takdim edildi.