KOCAELİ / DARICA - Şehit Yakup Gitmez Ortaokulu

Ara

Ara

Kocaeli Büyükşehir Belediyesi tarafından yapılan Cumhuriyetimizin 100.yılına özel 100 Özel Eğitim Sınıfı projesi kapsamında okulumuzdaki özel eğitim sınıflarımıza, Kocaeli Büyükşehir Belediye Başkanımız Sayın Doç. Dr. Tahir Büyükakın ve Darıca İlçe Milli Eğitim Müdürümüz İsmail Oğuz ziyarette bulundular.

NTV canlı yayınıyla özel eğitim sınıflarının çalışmaları gösterildi. Büyükşehir Belediye Başkanımız özel eğitim sınıflarında eğitim alan çocuklarımızla keyifli vakitler geçirdi. Onlarla sohbet etti. Oyunlar oynadı. Bu anlamlı projeyi özel çocuklarımızla beraber kutladı.

Okulumuzun bahçesinde ise öğrencilerimizle birlikte basketbol oynayarak onların ricalarını geri çevirmedi.

Okulumuza yaptıkları ziyaretlerinden dolayı Kocaeli Büyükşehir Belediye Başkanımız Sayın Doç. Dr. Tahir Büyükakın'a ve Darıca İlçe Milli Eğitim Müdürümüz İsmail Oğuz'a teşekkür ederiz.

"Milletleri kurtaranlar yalnız ve ancak öğretmenlerdir." MUSTAFA KEMAL ATATÜRK

Kas

"Beni görmek demek mutlaka yüzümü görmek demek değildir. Benim fikirlerimi, benim duygularımı anlıyorsanız ve hissediyorsanız bu kafidir. " (MUSTAFA KEMAL ATATÜRK)

Kas

Benim naçiz vücudum elbet bir gün toprak olacaktır. Fakat Türkiye Cumhuriyeti ilelebet payidar kalacaktır. Ey yükselen yeni nesil! İstikbal sizsiniz. Cumhuriyeti biz kurduk, onu yükseltecek ve sürdürecek olan sizlersiniz.”

MUSTAFA KEMAL ATATÜRK